Μενού

ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ - Άγγελος Πολύδωρος

Ευχάριστο παραμύθι εν όψει των Χριστουγέννων, με εμφανές μήνυμα υπέρ του σεβασμού της διαφορετικότητας, της φιλίας, των σχέσεων στην οικογένεια και στην κοινωνία γενικότερα.

Το σενάριο ακολουθεί τον κροκόδειλο Λάιλ, που τον ανακαλύπτει ο θαυματοποιός Έκτορ Βαλέντι (τον υποδύεται γλαφυρά ο Χαβιέ Μπαρδέμ, που αποδεικνύεται ότι έχει ταλέντο και στα μιούζικαλ), αλλά τον εγκαταλείπει σε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη για να κάνει την τύχη του σε πιο κερδοφόρες περιοδείες.

1715 1

Ο Λάιλ, που μόνο να μιλάει δεν ξέρει (συνεννοείται τραγουδώντας σε άπταιστα Αγγλκά, με τη φωνή του Σον Μέντεζ) προσαρμόζεται όσο μπορεί στο ρυθμό της πολύβουης Νέας Υόρκης και απολαμβάνει τη σχέση του με την οικογένεια Πριμ (που έχει εν τω μεταξύ νοικιάσει το σπίτι) και ιδιαίτερα τη φιλία του με τον γιό τους Τζος (Γουίνσλοου Φίγκλι). Αλλά ο γείτονας κύριος Γκραμπς (Μπρετ Τζέλμαν) και η γάτα του Λορέτα, δεν συμπαθούν τους κροκόδειλους και τον βάζουν σε περιπέτειες χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο αλλά και μη νόμιμο μέσο.

Τυπικό παραμύθι, που συνδυάζει ζωντανές ερμηνείες και CGI 3D-animation, τραγούδι και χορό, δράση και περιπέτεια για δυο χαλαρές -χωρίς πολλές απαιτήσεις- ώρες.

Άγγελος Πολύδωρος
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα myfilm.gr

Smart Search Module