Μενού

ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ - Γιάννης Ζουμπουλάκης

Η ιδέα Τζένιφερ Λόπεζ – Οουεν Γουίλσον ζευγάρι στην οθόνη δείχνει τόσο εξωπραγματική που τελικά κινεί το… ενδιαφέρον. Βέβαια, το πως ακριβώς δημιουργείται αυτό το ζευγάρι στην ταινία της Κατ Κόιρο μόνο στα πιο απίθανα σενάρια του Χόλιγουντ θα το βρεις.

Εκείνη είναι ποπ σταρ με εκατομμύρια followers και φαν, η οποία πρόκειται να παντρευτεί έναν latino συνάδελφό της τραγουδιστή (Μαλούμα), on camera και κατά την διάρκεια συναυλίας της. Όμως λίγο πριν την «τελετή» μαθαίνει ότι ο υποψήφιος σύζυγος την έχει απατήσει οπότε στη θέση του διαλέγει έναν από το …κοινό, ναι τον Γουίλσον, ο οποίος διδάσκει μαθηματικά σε παιδιά, πήγε στη συναυλία για χάρη της κόρης του και με το ζόρι κρατά μια ταμπέλα του τελευταίου hit της Λόπεζ, ονόματι Marry Me (Παντρέψου με).

1398 4

Ο γάμος γίνεται και κάπως έτσι μπαίνουμε στον προβλέψιμο σεναριακό κόσμο ενός χαριτωμένου πλην πέρα για πέρα ασήμαντου σύγχρονου παραμυθιού που θέλει να επιβεβαιώσει τον κανόνα που λέει ότι τα ανώνυμα έλκονται. Ένα καλό της ταινία είναι ότι οι βασικοί ήρωες συμπεριφέρονται πολύ cool, λες και δεν συνέβη και η συντέλεια του κόσμου όπως όλος ο κόσμος νομίζει.

Όλα τα άλλα όμως, αν όχι κακά είναι μάλλον χαζά. Ο Γουίλσον είναι όπως πάντα γλυκός παίζοντας έναν αμήχανο αλλά συγκρατημένο τύπο και η JLo έχει την ευκαιρία να τραγουδήσει, να προβάλλει αρκετά τα διάσημα, ολοστρόγγυλα φυσικά κάλλη της και να δείξει 35άρα ενώ στην πραγματικότητα είναι …50άρα. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα (ακόμα και αν είδαμε την ταινία)…

Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα tovima.gr

 

Smart Search Module