Μενού

AFTER 2: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ - Δέσποινα Τριανταφυλλίδου

Η Τες (Τζόζεφιν Λάνγκφορντ) και ο Χάρντιν (Χίρο Φάινς Τίφιν) προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να είναι και πάλι μαζί, στο σίκουελ της ταινίας του 2019 «After». Πίσω από την ιστορία των δύο ηρώων βρίσκονται τα πέντε βιβλία της σειράς «After» της Άννα Τοντ, τα οποία έγραψε σε διάστημα μόλις 2 ετών και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

after2 5

Το σενάριο, στη συγγραφή του οποίου συμμετείχε και η Τοντ, θυμίζει σε αρκετά σημεία τη σειρά ταινιών «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», μόνο που τώρα το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι κυρίως οι ηλικίες 15-25. Δυστυχώς η πλοκή βαδίζει σε μια επίπεδη γραμμή. Η Τες και ο Χάρντιν δεν αντιμετωπίζουν αγεφύρωτες προκλήσεις, ενώ οι ηθοποιοί που τους υποδύονται δεν έχουν χημεία μεταξύ τους, αλλά ούτε και το απαιτούμενο ταλέντο. Σαν ρομπότ απαγγέλουν τις γραμμές που έχουν αποστηθίσει και δεν είναι ικανοί να εκφράσουν οποιοδήποτε συναίσθημα. Ο σκηνοθέτης Ρότζερ Καμπλ, γνωστός από τις ταινίες «Ερωτικά Παιχνίδια» (1999) και «Ερωτικά Παιχνίδια 2» (2000), κάνει λάθος επιλογή πλάνων σε σκηνές, με αποτέλεσμα να χάνει σημεία της ταινίας που μπορούσαν να την κάνουν να ανέβει ποιοτικά.
Αναμένουμε, λοιπόν, τα επόμενα σίκουελ, για να διαπιστώσουμε αν αυτή η δεύτερη ταινία είναι το τέλος της κατηφόρας για την ιστορία των Τες και Χάρντιν! 

Δέσποινα Τριανταφυλλίδου
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα eleftheria.gr

Smart Search Module